agel

Suspension Gel Technology

Makkelijk tijdens sporten mee te nemen

De wetenschap is duidelijk. Om het meeste uit je voedingsupplementen te halen, is het belangrijk dat je ze inneemt tijdens een maaltijd. Dat betekent dus dat je ze altijd bij je moet dragen! Immers, je kunt geen supplement innemen als je het thuis laat liggen. De gels van Agel pak je gemakkelijk, je stopt ze gemakkelijk in je rugzak, tas, of desnoods in je handschoenenkastje, en via een eenvoudige ‘grip-rip-and-sip’(pak-scheur-drink-op) neem je ze in. De gels zien er cool uit. Je vergeet nooit meer je supplementen te nemen.

Gemakkelijker tijdens sporten in te nemen

Laten we eerlijk zijn. Pillen zijn lastig om te slikken (dat geldt niet alleen voor kinderen of ouderen). Drankjes smaken over het algemeen vreselijk en klontert in uw bidon tijdens het fietsen. Er moest wel een gemakkelijker manier op de markt komen. Die is er nu. Agel gel packs smaken fantastisch, en gemakkelijker innemen bestaat niet. Geen kokneigingen meer. Geen naar gevoel in je keel na het slikken. Geen vieze nasmaak. Je hebt geen water nodig. Simpelweg voedingssupplementen zodra je het nodig hebt.

Meer accuraat in hun dosis

Elk Agel gel pack heeft de exacte dosis voedingswaarde die je lichaam nodig heeft en de gepatenteerde Gel Technology zorgt ervoor dat die tot de laatste druppel in je systeem worden opgenomen. Je hoeft niet eerst te ‘shaken’. Er zinken geen waardevolle voedingsstoffen naar de bodem, die je daardoor mist. Elke gel is een perfecte dosis van voedingsstoffen, elke keer weer.

Betere opname door je lichaam

Het heet ‘bioavailability’. Een vakterm voor hoe snel en hoeveel jouw lichaam van de binnen gekregen voedingsstoffen kan opmenen. De Suspension Gel Technology zorgt ervoor dat 97% wordt opgenomen. Atleten rammen via gels koolhydraten tijdens hun wedstrijd in hun lichaam, zodat ze er op die manier het meeste voordeel uit halen. Nu kun jij ook onmiddellijke resultaten hebben. Pillen (met hun coating) worden soms wel, soms niet afgebroken. Drankjes moeten worden geschud en direct daarna worden opgedronken. Maar voedingsstoffen in een gel zijn al opgelost, klaar voor gebruik en gemakkelijk om mee te nemen naar werk.

Kosher Certificaat - Halal Certificaat

Suspension Gel Technology - it's all about the gel

Roco's Outlet

Voor info bel of E-mail

Tel: 0297-282311
Mob: 06-17441212
E-mail: info@rocos-outlet.nl

KVK: 51168251
BTW: NL173298126B01

© 2010 - 2020 rocos-outlet.nl | KVK 51168251 | Webdesign by ProjectMedia.nl