Agel Producten


Agel HRT Agel PRO Agel EXO Agel FIT
HRT PRO EXO FIT
       
Agel FLX Agel MIN Agel OHM Agel UMI
FLX MIN OHM UMIAgel FLX

Agel FLXFLX werd ontwikkeld om te profiteren van 4 geweldige ingrediënten die bewijzen een zeer goede invloed te hebben op de gezondheid van onze gewrichten. FLX bevat o.a. glucosamine en chondroitine, natuurlijk extracten die afkomstig zijn uit schaaldieren en vis. Glucosamine smeert de gewrichten waardoor deze soepel blijven en minder snel onderhevig zijn aan slijtage. Hierdoor wordt tevens de kans op arthritis gereduceerd.

Feiten over FLX

Het aantal mensen dat lijdt onder pijnen in gewrichten neemt steeds verder toe. Vaak gaat het om tijdelijke pijn of geringe pijn die de beweeglijkheid reduceert. Pijn aan gewrichten is goed te verwijderen door een aantal natuurlijke componenten oraal tot je te nemen. Het gaat hier om 4 natuurlijke voedingsstoffen die zowel botten als kraakbeen hun gezondheid teruggeven.

  • FLX heeft in 2007 in de Verenigde Staten de onderscheiding best new product gekregen.

De oplossing

Chondroitine wordt geëxtraheerd uit kraakbeen van haaien of runderen. Het is een zeer belangrijke bouwsteen voor de aanmaak en herstel van kraakbeen. Kraakbeen fungeert als de demper tussen 2 botten. Om te voorkomen dat botten direct over elkaar bewegen moet kraakbeen relatief zacht en tegelijkertijd slijtvast zijn. Chondroitine trekt vocht aan wat de dempende werking van kraakbeen bevordert, speciaal bij de gewrichten die ons gewicht moeten dragen (knieën, heupen, enkels). Chondroitine heeft tevens als eigenschap dat het de natuurlijke afbraak van kraakbeen door bepaalde enzymen tegengaat, waardoor het ook een beschermende werking heeft. De optimale dagelijkse dosering bedraagt 1200 Mg.

Glucosamine wordt gemaakt van krab, kreeft of garnaalschelpen. Het wordt aangeduid als een amino suiker. Deze suiker is opgenomen in de structuur van ons lichaamsweefsel. Ons lichaam gebruikt glucosamine om bijvoorbeeld nagels, pezen, huid, ogen, botten, ligamenten en zelfs onze hartkleppen te vormen. In onze gewrichten treffen we echter de hoogste dosering glucosamine aan, met name in het kraakbeen. Glucosamine wordt als component gebruikt voor de aanmaak van chondroitine en stimuleert ons lichaam dit aan te maken voor ons kraakbeen. Naarmate we ouder worden neemt de natuurlijke aanmaak van glucosamine in ons lichaam af wat de noodzaak om glucosamine tot ons te nemen vergroot. De optimale dagelijkse dosering bedraagt 1500 Mg.

MSM (MethylSulfonylMethane) is een natuurlijk organisch sulfer dat in veel plantdierweefsel wordt aangetroffen. Sulfer is een essentiële component voor gezond haar, huid, nagels, pezen en gewrichten. Onderzoek heeft aangetoond dat sulfer helpt het lichaam te ontgiftigen op celniveau. MSM is een essentiële bouwsteen om sterk bindweefsel en daarmee ook kraakbeen gezond te houden/krijgen. Alhoewel aanwezig in meerdere groentesoorten gaat sulfer verloren nadat het gekookt heeft. Om deze reden is een dagelijkse portie sulfur in de vorm van Agel FLX aanbevolen. Celadrin is een gepatenteerde mix van "cetylated" vetzuren (CFA's) die door een bewerkingsproces met oliën gestabiliseerd zijn. CFA's in Celadrin vergroten de smerende werking in de gewrichten. De belangrijkste rol die Celadrin speelt lijkt haar eigenschap om de gezondheid van celmembraam te verbeteren.

FLX eigenschappen

  • Glucosamine is een belangrijke structurele component van chondroitine en stimuleert de aanmaak ervan.
  • Chondroitine als belangrijke bouwsteen voor de aanmaak van kraakbeen en zorgt ervoor dat kraakbeen zacht en buigzaam blijft en beschermt het kraakbeen tegen de afbraak door enzymen.
  • MSM versterkt bindweefsel en daarmee kraakbeen.
  • MSM vermindert geringe en tijdelijke pijn als gevolg van normale inspanning.
  • Celadrin stimuleert de groei van celmembraam.
  • Celadrin levert optimale "gewrichtssmering".

FLX Video
Download hier de fact sheet van Agel FLX


Roco's Outlet

Voor info bel of E-mail

Tel: 0297-282311
Mob: 06-17441212
E-mail: info@rocos-outlet.nl

KVK: 51168251
BTW: NL173298126B01

© 2010 - 2021 rocos-outlet.nl | KVK 51168251 | Webdesign by ProjectMedia.nl