Agel Producten


Agel HRT Agel PRO Agel EXO Agel FIT
HRT PRO EXO FIT
       
Agel FLX Agel MIN Agel OHM Agel UMI
FLX MIN OHM UMIAgel HRT

Agel HRTEen gezond en goed functionerend hart is de basis voor een goede gezondheid. Door unieke mix van voedingstoffen is Agel HRT uitermate geschikt om een gezond hart te bereiken.

Feiten over HRT

Deze speciaal ontworpen gel beschermt en onderhoudt uw hart. In combinatie met een gezond dieet en voldoende beweging draagt HRT bij aan normale gezonde cholesterolgehaltes. HRT bevat speciale antioxidanten en andere voedingstoffen bevat waarvan bekend is dat deze specifiek bijdragen aan een goede conditie en fitness van je hart. Zo zorgt taurine voor het onderhoudt van je hart en levert carnitine energie aan je hart.

Co-enzym Q10

Daarnaast bevat HRT het co-enzym Q10, een in de natuur voorkomende stof die een centrale rol speelt bij de energieproductie in cellen. Het co-enzym Q10 is absoluut noodzakelijk om cellen, weefsels en inwendige organen zoals het hart optimaal te laten functioneren. Door het co-enzym Q10 als voedingssupplement te gebruiken wordt het energieniveau weer herstelt waardoor u weer bruist van de energie en aanzienlijk sneller herstelt van een ziekte. Agel HRT geeft het hart dus energie en bescherming.

Voor wie en wanneer?

Iedereen - elke dag! Je hart is één van de belangrijkste organen. Zowel jongeren en ouderen zouden daarom elke dag een HRT gelpakketje moeten nemen en dat kan op ieder moment van de dag.

HRT Voordelen:

  • Helpt bij het onderhouden van gezonden cholesterolgehaltes
  • Geeft je hart energie
  • Beschermt je hart en helpt daarmee schade voorkomen
  • Draagt bij aan een bewuste gezondere levensstijl

HRT video
Download hier de factsheet van Agel HRT


Roco's Outlet

Voor info bel of E-mail

Tel: 0297-282311
Mob: 06-17441212
E-mail: info@rocos-outlet.nl

KVK: 51168251
BTW: NL173298126B01

© 2010 - 2021 rocos-outlet.nl | KVK 51168251 | Webdesign by ProjectMedia.nl