Agel Producten


Agel HRT Agel PRO Agel EXO Agel FIT
HRT PRO EXO FIT
       
Agel FLX Agel MIN Agel OHM Agel UMI
FLX MIN OHM UMIAgel MIN

Agel MINMIN biedt de exacte hoeveelheid vitaminen en mineralen die je elke dag nodig hebt. Sterker nog, het biedt deze voedingsstoffen aan in een heerlijke gel die eenvoudig te consumeren is. Makkelijk mee te nemen en snel door het lichaam op te nemen maakt de vitaminepil vanaf nu overbodig.

Feiten over MIN

Vitaminen en mineralen zijn noodzakelijke bouwstenen voor ons lichaam. Zij functioneren als co-enzymen en co-factoren die betrokken zijn bij bijna alle biochemische processen die in ons lichaam plaatsvinden. Zonder vitaminen en mineralen is het onmogelijk gezond te zijn. Vroeger zaten de benodigde vitaminen en mineralen in het voedsel dat gegeten werd. Door de wijze waarop voedsel tegenwoordig verwerkt wordt is een grote hoeveelheid ervan verdwenen voordat het op ons bord verschijnt. Hierdoor ontstaat de noodzaak om aanvullende vitaminen en mineralen te slikken.

Agel MIN is een unieke samenstelling van vitaminen en mineralen die tezamen 100% bieden van de aanbevolen dagelijkse dosering. Groot voordeel van Agel MIN is dat deze snel en eenvoudig kunnen worden opgenomen zodra ze in het spijsverteringsstelsel komen omdat de vitaminen en mineralen onopgelost drijven in een natuurlijke gel.

Er zijn mensen die enorme hoeveelheden vitaminen en mineralen voorschrijven onder het mom van "wat goed is, is beter wanneer je er veel van gebruikt". Meer en meer wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat dit zeker niet het geval is en dat het zelfs schadelijk kan zijn voor ons lichaam. Agel levert om deze reden een bescheiden dosering vitaminen en mineralen per sachet die voldoende is en geen schade creëert. Agel Gel bevat 12 essentiële vitaminen en 11 essentiële mineralen. Tezamen ondersteunen zij daarmee meer dan 5000 vitale biofuncties.

Voor wie en wanneer?

MIN wordt aanbevolen aan gezonde volwassenen, tieners, kinderen en atleten. Consumeer MIN dagelijks op hetzelfde tijdstip.

MIN Video
Download hier de fact sheet van Agel MIN


Roco's Outlet

Voor info bel of E-mail

Tel: 0297-282311
Mob: 06-17441212
E-mail: info@rocos-outlet.nl

KVK: 51168251
BTW: NL173298126B01

© 2010 - 2021 rocos-outlet.nl | KVK 51168251 | Webdesign by ProjectMedia.nl