Agel Producten


Agel HRT Agel PRO Agel EXO Agel FIT
HRT PRO EXO FIT
       
Agel FLX Agel MIN Agel OHM Agel UMI
FLX MIN OHM UMIAgel OHM

Agel OHMOHM is een heerlijk smakende mix van energieleverende kruiden waaronder Taurine, D-Ribose, en complex B-vitaminen. Haar doel is om een gezonde hoeveelheid energie ter beschikking te hebben waar zowel lichaam als geest van kunnen profiteren. Instant energie om optimaal fysiek en mentaal te presteren.

Feiten over OHM

Ons dagelijks leven is stressvol en vraagt van tijd tot tijd erg veel van ons. Een gebrek aan voedingsstoffen door onregelmatig leven vraagt om een supplement om op het moment waarop het nodig is voldoende energie te hebben om optimaal te presteren, zowel geestelijk als fysiek. OHM is een mix van vitaminen, mineralen en kruiden die aanvullend op een gezonde eetstijl en regelmatig bewegen het lichaam kan ondersteunen door de levering van extra energie. OHM bevat geen chemische stimuli waaronder cafeïne of ephedra. Een B-complex op vitamine gebaseerde formule ondersteunt de natuurlijke stofwisseling om koolhydraten om te zetten in energie. Panax Ginseng helpt het lichaam weerstand te bieden tegen stressvolle invloeden, zowel fysiek als mentaal.

OHM bevat tevens Rhodiola om fysiek uithoudingsvermogen te bevorderen en mentale weerstand te kunnen bieden. Schizandra, afkomstig uit China en Korea, is aanwezig om optimaal te concentreren, kracht, uithoudingsvermogen en oplettendheid te bevorderen op momenten dat het belangrijk is. Alhoewel niets een gezond dieet en regelmatig bewegen kan vervangen kan OHM een welkome energie aanvulling bieden op momenten dat het er op aan komt.

Voor wie en wanneer?

OHM wordt aanbevolen aan gezonde volwassenen, tieners, en atleten. Consumeer OHM tijdens de ochtend of middag (wanneer je 's nachts slaapt). Gebruik 1 OHM sachet per dag.

OHM Video
Download hier de fact sheet van Agel OHM


Roco's Outlet

Voor info bel of E-mail

Tel: 0297-282311
Mob: 06-17441212
E-mail: info@rocos-outlet.nl

KVK: 51168251
BTW: NL173298126B01

© 2010 - 2021 rocos-outlet.nl | KVK 51168251 | Webdesign by ProjectMedia.nl