agel

Suspension Gel Technology

…voor supplementen

We zouden het een ‘baanbrekende innovatie’ kunnen noemen, maar even…Het gaat allemaal om de gel. Maar wat is dan die gel? Het is een op planten gebaseerde, gelatineachtige matrixsubstantie, waar voedingsstoffen in kunnen ‘drijven’. En als voedingsstoffen ‘drijven’, dan blijven ze daar en behouden ze hun waarde totdat ze worden losgelaten (‘suspended’). De voordelen zijn duidelijk: een voedingsgel is gemakkelijker mee te nemen, gemakkelijker in te nemen, meer accuraat in hun dosis, en directe opname door je lichaam.

Kosher Certificaat - Halal Certificaat

Suspension Gel Technology - it's all about the gel

De uitdaging

Feitelijk gezien is 90% van wat we eten nepvoedsel. Kant-en-klaar maaltijden en fast food, steeds vaker op het menu in plaats van een gevarieerde gezonde maaltijd. Maar ook het 'gezonde' groente en fruit biedt niet meer wat we nodig hebben.

De afgelopen 20 jaar zijn bijna alle vitaminen uit ons voedsel verdwenen: 1 op de 3 Nederlanders krijgt kanker (Selenium bijvoorbeeld heeft zijn effect tegen diverse soorten kanker bewezen en komt nauwelijks meer voor in onze groenten...), 50% van de Nederlandse bevolking heeft overgewicht, 15% daarvan zelfs obesitas (levensbedreigend en geen weg meer terug!). Wij leiden aan overgewicht, maar zijn wel ondervoed.

Ook in Nederland is overgewicht, suikerziekte en hart- en vaatziekten aan het uitgroeien tot een ware epidemie. Mensen weten dat ze voedingsstoffen tekort komen en nemen daarom als aanvulling voedingssupplementen. 15 jaar geleden kende niemand voedingssupplementen, nu staan de schappen er vol mee! - deze markt is booming! De Wellness trend, waar voedingssupplementen onderdeel van zijn, stijgt naar schatting in 2010 tot de 1 biljoen dollar omzet wereldwijd. Dat is 1,9 miljoen per minuut. Dit is de snelst groeiende industrie van de komende decennia. Met het gejaagde leven zijn mensen op zoek naar een eenvoudiger en snellere manier om voedingsstoffen in te nemen. Dit biedt kansen...

Pillen, Capsules en Poeders Zijn Niet de Oplossing!

Het probleem is eenvoudig: ons lichaam is gewoon niet in staat om de voedingsstoffen uit veel pillen, capsules en tabletten op te nemen. Veel mensen hebben moeite met het slikken van pillen en capsules. Poeders moet je oplossen in vloeistof en dat kost tijd. Gelukkig is er een doorbraak die het allemaal beter en eenvoudiger maakt. Deze nieuwe doorbraak is een revolutie binnen de Wellness industrie.

Suspension Gel Technologie... biedt uitkomst!!

Agel heeft geen nieuwe 'stofjes' ontdekt, maar bestaande ingrediënten die reeds bewezen veilig en effectief te zijn, in een nieuw inname mechanisme gestoken, een suspension gel matrix.

Dus bestaande en bekende ingrediënten in een lekker smakende gel, in plaats van poeders, pillen en vloeistoffen.

Resultaat? Agel heeft deze belangrijke voedingsstoffen in handige gel pakketjes gestopt die je overal mee naar toe kunt nemen en overal en direct in kunt nemen op het moment wanneer het nodig is.

Iedereen kan nu genieten van de gezondheidsvoordelen van voedingssupplementen Werkt als aanvulling op ieder dieet - in de hedendaagse drukke levensstijl!

Suspension Gel Technology - een wetenschappelijke doorbraak

Een 3-dimensionale matrix van natuurlijke Guar en Xanthan Gum vormen watermagneten, die willekeurige voedingsstoffen en/of ingrediënten in hun pure vorm en beschermen tegen invloeden vanuit de omgeving en opgeslagen laat ‘drijven’ in een waterhuishouding, waardoor deze beschikbaar gesteld worden voor directe opname door het lichaam zodra ingenomen.

(Bron: Cole Woolley, PhD, ‘Ageless Nutrition’)

Roco's Outlet

Voor info bel of E-mail

Tel: 0297-282311
Mob: 06-17441212
E-mail: info@rocos-outlet.nl

KVK: 51168251
BTW: NL173298126B01

© 2010 - 2021 rocos-outlet.nl | KVK 51168251 | Webdesign by ProjectMedia.nl